ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Σημαντική επιτυχία για εμάς"

Πετράκης: "Σημαντική επιτυχία για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι η ομάδα του ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε τον έλεγχο του αγώνα από ένα σημείο και μετά παίρνοντας δίκαια την νίκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προερχόταν από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και ήθελε πάση θυσία την νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και αυτό καθιστά την επίτευξη της ακόμα πιο σημαντική σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο τεχνικός του "Άγιαξ της Ηπείρου" Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίo παιχνίδι για εμάς. Προερχόμασταν από δύο ανεπιτυχή παιχνίδια. Παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος δημιουργούσε ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος από ένα σημείο και μετά ελέγχαμε το παιχνίδι και ουσιαστικά μετά δεν κινδυνέψαμε από τον Πανιώνιο.

Μέσα από τις αντεπιθέσεις πετύχαμε και το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία κόντρα σε δυνατό αντίπαλο».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Λίλα τόνισε:
«Για μένα που είμαι προπονητής δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν έχει δημιουργήσει σε εμάς κάποιο πρόβλημα».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ