ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες μου"

Πετράκης: "Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες μου"
Πετράκης INTIME SPORTS

Τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γιάννενα, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είπε ότι έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες του.

Μπράβο στους παίκτες του έδωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Συγκεκριμένα είπε:

"Ξέραμε πως ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ήταν μεγάλος και έπρεπε οι παίκτες μου να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Οι παίκτες το έκαναν αυτό και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια.

Για να τα πας καλά στην Τούμπα, χρειάζεται και τύχη. Υπήρχε αυτό, προηγηθήκαμε στην πρώτη φάση ωστόσο είχαμε και καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι. Μέσα από μεγάλη προσπάθεια πήραμε αυτή την σημαντική ισοπαλία για εμάς".

Συνεχίζοντας ο Πετράκης, ο οποίος τόνισε πως ο κύριος στόχος του ΠΑΣ είναι το τι θα κάνει στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που φάνηκε να κάνουν οι παίκτες της ομάδας του λέγοντας: "Αν κάποιος παίκτης που έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει πως εγώ έχω δώσει εντολή να γίνει καθυστέρηση, να το πει δημόσια. Οι παίκτες που έπαιζαν σήμερα ήταν δίχως ρυθμό και ήταν δύσκολο γι' αυτούς. Είναι έξω από την φιλοσοφία μας όλο αυτό. Ο,τι έγινε, συνέβη πραγματικά".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ