ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Η βελτίωση δεν σταματά ποτέ στη ζωή μας"

Πετράκης: "Η βελτίωση δεν σταματά ποτέ στη ζωή μας"

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μίλησε ενόψει του ματς με την Κέρκυρα, τονίζοντας πως η ομάδα του προσπαθεί να προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στη NOVA για τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα και τόνισε πως η ομάδα του προσπαθεί να προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της. Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που όντως έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έχει δώσει. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο ώστε να έχουμε τον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Για την καλή επιθετική επίδοση της Κέρκυρας: "Η καλή εικόνα της έχει να κάνει και με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η ομάδα αυτή και αμύνεται πολύ καλά και έχει πολύ καλό βαθμό δημιουργίας. Γι' αυτό χαρακτήρισα δύσκολο και το παιχνίδι. Σεβόμαστε και ξέρουμε την ποιότητα και τον τρόπο που λειτουργεί, αμύνεται και δημιουργεί η αντίπαλη ομάδα".

Για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του αυτή τη στιγμή: "Η βελτίωση δεν σταματά ποτέ στη ζωή μας. Σαν ομάδα μπορούμε κάθε μέρα να βάζουμε καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας, αλλά και να ενισχύουμε και να κατοχυρώνουμε αυτά που ήδη έχουμε. Δεν λες κάτι και αυτό το κατακτάς σε μία μέρα. Χρειάζεται χρόνος, πάρα πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Εμείς κάθε μέρα προσπαθούμε να ενισχύουμε τα καλά πράγματα που έχουμε, να βελτιώνουμε τις αδυναμίες που έχουμε και βήμα-βήμα να προσθέτουμε και πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτή η διαδικασία δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Όσο πιο πολύ και σκληρά δουλεύει κάποιος, τόσο πιο εύκολα μπορεί να προοδεύει και να πηγαίνει προς τα πάνω".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΣ: "Τη στάση μας δεν καθορίζει αν το ματς είναι γειτονικό, αλλά ο στόχος, η φιλοδοξία, η ικανότητα που έχουμε, το τι μπορούμε να κάνουμε και το πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει. Αφού έχουμε τα χαρακτηριστικά που θέλουμε σαν ομάδα, το δεύτερό μας βήμα είναι να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο. Να σεβαστούμε τα στοιχεία που έχουμε εμείς σαν ομάδα, να προσπαθήσουμε να τα βάλουμε απέναντι στα θετικά και τα αρνητικά που έχει η αντίπαλη ομάδα. Αλλά η σειρά είναι αυτή που είπα στην αρχή. Εμείς πρώτα κοιτάζουμε τη δικιά μας ομάδα και μετά κοιτάζουμε και τον αντίπαλο".

Για το αν είναι περισσότερο ευχαριστημένος από τα δεύτερα ημίχρονα που έχει κάνει ο ΠΑΣ: "Από τα τρία ματς που έχουμε δώσει παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο στα δύο. Όχι ότι δεν παίξαμε καλά με την Τρίπολη ή με τον Πανθρακικό, που νομίζω πως κι εκεί παίξαμε πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα. Για μένα είναι πολύ σπουδαίο που υπάρχει ενέργεια και νοοτροπία, ώστε να μπορούμε να βγάζουμε χαρακτήρα και καλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Μένει να φέρουμε και την εικόνα του πρώτου ημίχρόνου στο ίδιο επίπεδο και ακόμα καλύτερο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ