ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Υπάρχει θετικό κλίμα και εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά"

Πετράκης: "Υπάρχει θετικό κλίμα και εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά"

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε για ακόμη μαι φορά ο τεχνικός του "Άγιαξ της Ηπείρου", Γιάννης Πετράκης.

Την ακαδημία του Άρη Πρέβεζας επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Τον κ. Πετράκη υποδέχθηκε ο συνάδελφος, φίλος του και προπονητής της ακαδημίας, Θωμάς Βασιλειάδης, ενώ ο Κρητικός τεχνικός είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους πιτσιρικάδες της ακαδημίας και να τους δώσει συμβουλές.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στο www.atpreveza.gr και αρχικά αναφέρθηκε στην πετυχημένη αγωνιστική χρονιά του «Άγιαξ της Ηπείρου»:

«Νομίζω ότι για να πάει μια ομάδα καλά, είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό. Συντέλεσαν πολλοί παράγοντες που η ομάδα πήγε καλά. Το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα και η όρεξη που είχαν οι ποδοσφαιριστές στην καθημερινότητα για να κάνουν πράγματα. Εμένα με διευκόλυνε να κάνω καλά τη δουλειά μου. Επίσης ήταν μια οικογένεια. Ο ΠΑΣ είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος. Έπαιξε ρόλο η βοήθεια του κόσμου. Ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια όλων των παραπάνω και έτσι βγήκε το καλό αποτέλεσμα. Αλλά πάντα για εμένα πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες».

Για το «σοκ» της μη αδειοδότησης ανέφερε:

«Όταν φτάνεις στη βρύση και κάποια στιγμή δεν πίνεις νερό, δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα. Σίγουρα αυτό στενοχώρησε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, όχι μόνο τους παίκτες και το τεχνικό team. Έχω μάθει όμως στη ζωή μου να μη μένω σε κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτό πλέον δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση, μεγαλύτερη συνέπεια. Να μάθουμε από αυτό και να μην ξανασυμβεί για την ομάδα. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα...».

Ο έμπειρος προπονητής ήταν αποκαλυπτικός για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΣ:

«Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για την ομάδα των Ιωαννίνων. Εγώ θέλω να παραμείνω. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Πρόεδρο. Υπάρχει θετικό κλίμα και εύχομαι τα πράγματα να εξελιχθούν καλά» και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στο Θωμά Βασιλειάδη. Έχω μια εξαιρετική φιλία εδώ και χρόνια. Όποτε μπορούμε με την παρουσία μας να ενισχύουμε την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι με μικρά παιδιά, το κάνουμε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η επίσκεψή μας εδώ. Όσοι υπηρετούν το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες επιτελούν ένα έργο. Μέσα από αυτό προκύπτουν αργότερα και οι καλοί παίκτες».

Αναφορικά με Ηπειρώτες ποδοσφαιριστές που «χάνονται» για τις ομάδες της περιοχής, υποστήριξε:

«Έχει να κάνει και με την πολιτική των σωματείων και τις συγκυρίες. Όπως εγώ σκέφτομαι και στα Γιάννενα πλέον το κάνουμε έμπρακτα, πρέπει πρώτα να κοιτάζεις στο σπίτι σου, μετά στη γειτονιά σου, μετά στην περιοχή μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να επεκτείνεται η ανίχνευση ταλέντων. Ο ΠΑΣ είναι σε αυτή τη διαδικασία και εύχομαι στο μέλλον να μην ''χαθούν'' άλλοι παίκτες από την Ήπειρο».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ