ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για την ενδεκάδα"

Πετράκης: "Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για την ενδεκάδα"
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο ΠΑΣ θα μπει με στόχο να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης και πως η ομάδα του έχει συγκεκριμένο πλάνο.

"Για μας είναι ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, παίζουμε με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και στο δεύτερο παιχνίδι θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Έχουμε ένα αβαντάζ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά για να το διατηρήσουμε πρέπει να έχουμε τη στάση, τη νοοτροπία, την υπευθυνότητα, την πειθαρχία και την αγωνιστικότητα που πρέπει. Χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι θα τα έχουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ και συνέχισε:

" στην ομάδα μας και θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε".

Για το αν θα κρυφτεί η ομάδα στο 3-0 του πρώτου αγώνα: "Πάντα πρέπει να αξιολογούμε τα δεδομένα που έχουμε. Για μας το σημαντικό είναι να μη δεχτούμε γκολ. Αν αυτό συμβεί, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, τότε ο χρόνος θα δουλεύεις για μας, γιατί ο αντίπαλος θα έχει την πίεση να σκοράρει".

Για το γεγονός πως το δεύτερο ματς θα γίνει σε πλαστικό χόρτο: "Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν μένουμε σε κάτι που δεν μπορούμε άλλωστε να το αλλάξουμε. Το γήπεδο είναι μια χαρά. Ο χλοοτάπητας πολύ καλός και το αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο".

Για το αν θα αλλάξει κάτι στα πλάνα του: "Αυτά είναι η δομή μας σαν ομάδα. Πάνω σ’ αυτό μπορούμε να κάνουμε κάποιες μετατροπές. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά για να μπορούμε να τα υπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή. Θα δείτε αύριο πριν το ματς αν θα υπάρξουν και αλλαγές σε πρόσωπα".

Δηλώσεις από το super-fm

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ