ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στα Ιωάννινα"

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΕΤΡΑΚΗΣ ICON

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στο χαμένο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του στην ισοπαλία (1-1) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο Ελλάδας, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι "έμεινε στα Ιωάννινα".

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, τρεις ημέρες μετά το μεταξύ τους ματς που έληξε με ίδιο αποτέλεσμα και σκορ για τη Super League Σουρωτή με τον τεχνικό της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννη Πετράκη να στέκεται στο πρώτο ημίχρονο που "πέταξαν" οι παίκτες του.

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε, μείναμε στα Γιάννενα. Δεν είχε καμία σχέση η εικόνα που είχαμε επιθετικά με αυτό που θέλω εγώ. Δίκαια ο Πανιώνιος μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος με το πλάνο μας κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα", υποστήριξε πριν στη συνέχεια αναφερθεί συγκεκριμένα:

Στο πρώτο ημίχρονο: "Δεν είχαμε ενέργεια, πίστη, δεν ήταν η νοοτροπία που θέλω εγώ".

Στα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα: "Δεν κάνω ποτέ αναφορά στις απουσίες. Όποιος είναι στην ομάδα το αξίζει και είναι. Ο Ναδάλες έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο. Θα μιλήσουμε με τον γιατρό να δούμε τι έχει. Παραπονέθηκε σήμερα για τις ενοχλήσεις".

Στο στόχο του Κυπέλλου: "Οτιδήποτε είναι μπροστά μας το βλέπουμε σαν σπουδαίο. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη προσπάθεια να φτάσουμε ψηλά και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ