ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης ήταν ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι ενώ υπεραμύνθηκε του επιτελείου του για τους μυϊκούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών του.

Ο βαθμός που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος ρέφερι ρωτήθηκε για τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς και υπεραμύνθηκε των συνεργατών του λέγοντας πως ο ΠΑΣ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην εκγύμναση. Επίσης αναφέρθηκε στο στόχο του ΠΑΣ και στον Μανθάτη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, κόντρα σε μια καλή ομάδα, με καλή ποιότητα, που διψούσε για τη νίκη. Χωρίς να πιάσουμε τα στάνταρ και την όχι καλή απόδοση πήραμε τη νίκη (σ.σ. είπε κατά λάθος). Είχαμε υψηλό επίπεδο προσήλωσης και συγκέντρωσης. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και ποιότητα. Όποιος έβαζε το γκολ, θα ήταν αυτός που θα κέρδιζε. Τελικά, πήραμε αυτό το αποτέλεσμα".

Για τις θλάσεις:
"Ακόμη και ο Ναδάλες,προληπτικά βγήκε. Ο καθένας παίκτης που είναι τραυματίας, είναι για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα μας είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία στον τρόπο εκγύμνασης. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας οι τραυματισμοί".

Για το πρόγραμμα και εάν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα:
"Δεν κάνω σχέδια. Αυτό που προσπαθώ να σχεδιάζω καλά, είναι η καθημερινότητα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεγάλη πίστη και στα παιδιά και στη δουλειά που κάνουμε. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ούτε ο αντίπαλος έκανε πολλές ευκαιρίες. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα ή κάποια σούπερ ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι".

Για τη σταθερότητα του κορμού και αν αποτελεί πλεονέκτημα:
"Από τη μέρα που πήγα στον ΠΑΣ έχουν φύγει νομίζω 14 βασικοί ποδοσφαιριστές. Έχουν μείνει 3-4 παιδιά, από αυτούς που παίζουν βασικοί. Μέσα από τη δουλειά έγιναν από ρολίστες δίκαια πρωταγωνιστές. Απλώς, πρέπει να είμαστε μετρημένοι. Είμαστε στην αρχή και όλα κρίνονται σε μια κλωστή".

Για τον Μανθάτη:
"Νομίζω θα μας βοηθήσει πάρα πολύ".

Για τον στόχο της ομάδας:
"Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και στο τέλος να μας αποδώσει ο κόπος μας αυτά που δικαιούμαστε".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ