ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Σπουδαία νίκη απέναντι σε ομάδα που χάνει δύσκολα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης και στάθηκε στη σωστή διαχείριση που έκαναν στο παιχνίδι οι παίκτες του.

Σπουδαία και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Κέρκυρας ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του διαχειρίστηκαν πολύ καλά το αποτέλεσμα που είχαν με το γκολ του Κόντε και δεν κινδύνεψαν. Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για μας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε πολύ.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι προηγηθήκαμε νωρίς και μετά διαχειριστήκαμε πολύ καλά το προβάδισμα. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, η Κέρκυρα μας απείλησε μόνο από δύο στημένα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραμε μια σπουδαία νίκη και συνεχίζουμε».

Για το αν έλειψε η φρεσκάδα:
«Όχι. Κάποια παιδιά είχαν μείνει πίσω αλλά δεν έπαιξε ρόλο αυτό».

Για το αν τα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια οριοθετούν τους στόχους:
«Μη μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε κάθε Κυριακή να είμαστε όπως πρέπει και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

Για το αν το γεγονός ότι η ομάδα δε θα δίνει πλέον συνεχόμενα παιχνίδια, βοηθήσει τους παίκτες:
«Αν θυμάστε η προσπάθεια ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου. Όταν υπάρχει υπερφόρτωση παιχνιδιών, μετά για ένα διάστημα υπάρχει πάντα κοιλιά. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν είχαμε κερδίσει τον Πλατανιά. Κερδίσαμε και σήμερα και θα βρούμε την ισορροπία μας».

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΣ

Εν τω μεταξύ το βράδυ του Σαββάτου, μετά το ματς με την Κέρκυρα, σε στενό οικογενειακό κύκλο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκοψε στο ξενοδοχείο AAR Hotel & Spa την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση ήταν παρόν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Το φλουρί έπεσε σε υπάλληλο που δουλεύει στη μπουτίκ της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ