ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Πήραμε μία σπουδαία νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου, αλλά και για το γεγονός πως συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στην ομάδα.

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Θέμη Τζημόπουλο στις καθυστερήσεις πήρε μία σπουδαία νίκη (0-1) μέσα στη Νέα Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, αλλά και για το γεγονός πως συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Πανιώνιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Πιστεύω ότι πήραμε μία σπουδαία νίκη. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε, αν και είχαμε καλή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια. Παίζαμε με μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Την χρειαζόμασταν τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε. Οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική προσπάθεια. Είχαμε και λίγο τύχη.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Κλείνω τέσσερα χρόνια στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι στην ομάδα".

Για την εικόνα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα: "Μέχρι τώρα η εικόνα μας είναι καλή. Αυτό που μεταφέρω στην ομάδα είναι ότι η πίστη δεν χάνεται ποτέ. Μέσα από την δουλειά αλλάζεις μία κατάσταση. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε, αλλά σήμερα είχαμε και την τύχη. Έχουμε ζήσει ατυχίες στο παρελθόν, σήμερα ο Πανιώνιος το έζησε αυτό. Δέχτηκε γκολ στο 90".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ