ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, εξέφρασε την ικανοποίηση από την "κατάθεση ψυχής" των παικτών του στην ισοπαλία με τον Πανιώνιο και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δόγμα για το 3-5-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανιώνιο για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή και παρέμεινε αήττητος. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής και ξεκαθάρισε ότι θα κάνει αλλαγές για το ματς της Πέμπτης (και πάλι με αντίπαλο τους "κυανέρυθρους" για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας).

"Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα κάναμε καλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στην πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πέτυχε γκολ, κι αυτό του δημιουργεί κι ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Εν μέρει το γυρίσαμε το ματς. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Αν είχαμε περισσότερη ωριμότητα στο δεύτερο, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Είναι όμως θετικό ότι δεν χάσαμε το ματς απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Να το κρατήσουμε αυτό ως στοιχείο, να είναι οδηγός μας και να έχουμε ποιότητα για να έχουμε και καλή συνέχεια", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο ματς της Πέμπτης και πάλι με αντίπαλο τον Πανιώνιο: "Θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Με ξέρετε τόσα χρόνια, ότι είναι πάγια τακτική να χρησιμοποιώ παιδιά που δεν έχουν χρόνο στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν είναι τυχαία στην ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά".

Για την είσοδο ως αλλαγή των Σολτάνι και Μανθάτη: "Ξέρετε ότι την επιλογή στις αλλαγές τις καθορίζει το ματς. Δεν τις κάνω για να τις κάνω. Τη στάση μου την καθορίζει η ροή του παιχνιδιού".

Για το εάν θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας: "Δεν υπάρχει δόγμα ότι θα παίζουμε 3-5-2 πάντα. Η πράξη θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ