ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Οδηγός για τη συνέχεια το ματς με τον Ατρόμητο"

Πετράκης: "Οδηγός για τη συνέχεια το ματς με τον Ατρόμητο"
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Γιάννης Πετράκης με τον τεχνικό του ΠΑΣ να θέλει ανάλογη εικόνα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του συλλόγου Γιάννη Πετράκη ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση τόνισε πως αυτό το ματς θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχήν ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, για την πολύ μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχεία που επέδειξαν αλλά και την υπευθυνότητα που είχαν στο παιχνίδι και την πολύ μεγάλη ενέργεια που έβγαλαν στο γήπεδο.

Αναφορικά με το παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια, κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και δημιουργικά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα παικτών και υψηλούς στόχους. Μας έκανε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες ευκαιρίες ο Ατρόμητος αλλά σε σύνολο ευκαιριών νομίζω κάναμε περισσότερες. Αυτό το παιχνίδι για μας θα πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια.

Είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνέχεια αν αυτά που είπα τα κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού και κάθε μέρα στην προπόνηση με χαμηλά το κεφάλι κάνουμε την προσπάθειά μας.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο, αλλά θέλουμε να έρθει ακόμα περισσότερος στο γήπεδο. Αυτοί οι παίκτες το αξίζουν για την προσπάθεια που κάνουν».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ