ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Ο Κόντε είναι ο καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιη και σημαντική τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού ενώ αποθέωσε και αυτός με τη σειρά του τον Πέδρο Κόντε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια δίκαιη και σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος τεχνικός αποθέωσε και αυτός με τη σειρά του τον Κόντε τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο φορ που παίζει στο πρωτάθλημα.

«Θέλω να πω ότι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Προερχόμαστε από έναν άδικο αποκλεισμό στο κύπελλο, είχαμε να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα εντός έδρας από τις 28 Οκτωβρίου και τη συγκεκριμένη ομάδα 32 χρόνια. Νομίζω σαν αποτίμηση, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες, στη συνέχεια κάναμε κι εμείς ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ. Ο Παναθηναϊκός είχε τονέλεγχο που εμείς του δώσαμε, αλλά νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που μας βοήθησε αρκετά σήμερα».

Για την τοποθέτηση Ουζουνίδη ότι ο αγώνας κρίθηκε από την ποιότητα του Κόντε:
«Έχω ξαναπεί ότι ο Κόντε έχει όλο το πακέτο και για μένα είναι το καλύτερο φορ στο πρωτάθλημα. Σέβομαι την εκτίμηση του συναδέλφου, αλλά δε συμφωνώ με αυτό που είπε, γιατί πίσω από τον Κόντε υπάρχουν 10 παιδιά που σήμερα έδωσαν και την ψυχή τους».

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να διεκδικήσει την 5η θέση:
«Πριν από λίγο καιρό λέγαμε μήπως πάνε στραβά τα πράγματα και κινδινεύσουμε. Τώρα κάναμε μια νίκη και αμέσως λέτε για Ευρώπη. Δεν είναι έτσι, εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε σε ποια θέση θα καταλήξουμε».

Για το αν ο ΠΑΣ είναι πιο αποτελεσματικός στην κόντρα παρά όταν παίζει ποδόσφαιρο κατοχής:
«Στη Λάρισα παίξαμε κυριαρχικά και κερδίσαμε. Κάθε φορά επιλέγουμε το σύστημα ανάλογα με τα δεδομένα και τον αντίπαλο. Νομίζω ότι είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά και μπορούμε να συζητούμε τι σύστημα θα παίξουμε».

Για το αν η απόκτηση επιθετικού που ανακοινώθηκε ήταν μέσα στους σχεδιασμούς του:
«Πάντα τον Δεκέμβριο υπάρχει το ρίσκο. Η πίστη μου για τα παιδιά που έχω δίπλα μου δεν σταματάει. Γι’ αυτό δε βιαζόμαστε να κάνουμε μεταγραφές και πάντα κινούμαστε με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε».

Για το αν η παρουσία του νέου φορ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ώστε να αλλάξει και τρόπο παιχνιδιού: "Αφήστε να το δούμε βήμα, βήμα αυτό. Μακάρι τα χαρακτηριστικά του να κουμπώσουν στην ομάδα. Το κριτήριο αξιολόγησης θα είναι ο χρόνος".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ