ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να έχουμε διάρκεια"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και επεσήμανε ότι πρέπει η ομάδα του να επιδείξει σταθερότητα στην πορεία της σεζόν.

Με ένα σημαντικό διπλό ξεκίνησε τη χρονιά ο ΠΑΣ αφού επιβλήθηκε με 2-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Γιάννης Πετράκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη και τόνισε ότι το σημαντικότερο θα είναι η διάρκεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για εμάς. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα το οποίο θα φέρει τον κόσμο πίσω στα γήπεδα και θα είναι ανταγωνιστικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη για εμάς. Ο χρόνος είναι αυτός που δείχνει εάν υπάρχει αξία κι εμείς δεν θέλουμε να αποδειχτεί αυτό το παιχνίδι φωτοβολίδα. Θέλουμε να έχουμε τη σταθερότητα και τη διάρκεια που πρέπει. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε στην πρώτη φάση που κάναμε. Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα. Για την εικόνα και την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου είμαι ευχαριστημένος. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον Αστέρα. Εμείς είχαμε παθητικό ρόλο. Η προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες μου ήταν και πάλι μεγάλη όμως δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μέρους. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και να το διορθώσουμε, ώστε να έχουμε περισσότερη σταθερότητα. Καλή συνέχεια στον Αστέρα κι εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Για το τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και οπισθοχώρησε ο ΠΑΣ: "Δεν παίζουμε εμείς, αλλά παίζουν οι παίκτες. Ο παίκτης δεν είναι ποτήρι που κινείται. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 47' και ο Αστέρας ήθελε να αλλάξει την κατάσταση. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Κόντε, αφού δεν είχαμε άλλον έτοιμο παίκτη να βάλουμε στη θέση του. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Η αγωνιστική άνοδος του Αστέρα σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Κόντε και την αδυναμία μας να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά και το γεγονός ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-1 δημιούργησε στους παίκτες το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Η προσπάθεια που έγινε ήταν μεγάλη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ