ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε"

Πετράκης: "Να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε"
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά την αναχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Νορβηγία ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε πως αρχικά οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν την αμυντική τους λειτουργία για να πάρουν την πρόκριση επί της Οντ.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα το μακρύ ταξίδι του από τα Ιωάννινα στην Νορβηγία πετώντας αρχικά για την Αθήνα και από εκεί για τη Νορβηγία ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Όντ στη ρεβάνς του 3-0 για το Europa League.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και συγκεκριμένα τους Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Όντ τόνισε τα εξής:

"Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά".

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στη Νορβηγία να στηρίξει την ομάδα:
"Είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο".

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος:
"Αυτά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα".

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Το μυαλό μας στην Όντ"

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ της ομάδας Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως το μυαλό όλων είναι μόνο στο ματς με την Όντ και όχι στην κλήρωση με την Άλκμααρ:

"Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για το ότι είναι αφοσιωμένοι στο παιχνίδι με την Όντ και όχι σε αυτό με την Άλκμααρ:
"Σίγουρα προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό αυτοί που δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι και πρώτα ο Θεός να τελειώσουν όλα καλά και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το τι κρατάει ως παρακαταθήκη από το πρώτο ματς με την Όντ:
"Καθαρά την εμπειρία από τον κόσμο, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα στο πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την λειτουργία που είχαμε σαν ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ