ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Μια ήττα δεν ακυρώνει τη συνολική προσπάθεια"

Πετράκης: "Μια ήττα δεν ακυρώνει τη συνολική προσπάθεια"
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά την ήττα (1-2) από τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν είχε να πει τίποτα κακό για τους παίκτες του. "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας" είπε μεταξύ άλλων.

Μετά την ήττα (1-2) από τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε: "Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε τη συνέχεια που όλοι θέλαμε και προσδοκούσαμε. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και έβγαλε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι της. Δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος ούτε εμάς ούτε τον αντίπαλο. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, νομίζω όμως ότι εμείς είχαμε τις πιο καθαρές ευκαιρίες.

Ήταν ένα ματς που πήγαινε πιο πολύ προς την ισοπαλία αλλά ήμασταν άτυχοι και χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια ήττα όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια τόσο στον σημερινό αγώνα όσο και στη συνολική μέχρι τώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ό,τι χάσαμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε σε κάποιο άλλο ματς".

Για το αν υπήρχε εκνευρισμός:

"Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μας πίεσε. Αυτή την πίεση ο καθένας τη χειρίζεται διαφορετικά. Είναι λογικό όμως γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν είμαστε σε εκκλησία".

Για τα δύο πανομοιότυπα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ:

"Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Τα λάθη δεν θα τα κάνει συνεχώς ο αντίπαλος. Η ομάδα μας δεν βρίσκεται έξω από την εξίσωση των λαθών".

Για το πώς αισθάνεται που δεν κρίνεται από ένα ματς όπως άλλοι συνάδελφοί του:

"Όποιος κρίνει έναν προπονητή από στιγμιαία γεγονότα νομίζω ότι οδηγείται σε λάθος δρόμο".

Για το εάν αυτή η ήττα θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη συνέχεια:

"Πάντα ό,τι γίνεται στη ζωή γίνεται για καλό. Αυτό είναι στάση ζωής για μένα".

Για την ετοιμότητα του Αστέρα:

"Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ ο Αστέρας. Δεν είναι τυχαίο ότι και εμείς δεν κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι ο κ. Ελευθερόπουλος έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ