ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Μακάρι να είμαστε στη 2η θέση στο τέλος"

Πετράκης: "Μακάρι να είμαστε στη 2η θέση στο τέλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης έμεινε ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια των παικτών στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, παρά την ισοπαλία (0-0), ενώ ευχήθηκε στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσουν τη 2η θέση.

Πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης παρά το 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις απέναντι σε μια πολύ κλειστή άμυνα. Παράλληλα, ευχήθηκε η ομάδα του να κατακτήσει τη 2η θέση στο τέλος της σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, την πολύ καλή εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε μόνο να αμυνθεί. Πάντα δημιουργούν προβλήματα οι κλειστές άμυνες, αλλά είχαμε καλές ευκαιρίες να νικήσουμε σήμερα. Ένας παράγοντας που μας δυσκόλεψε ήταν και το γήπεδο, βρεθήκαμε σε φάσεις για ένα καλό τελείωμα, αλλά ήταν ανασταλτικός παράγοντας το γήπεδο.

Είναι καλό που δεν δεχτήκαμε γκολ. Ο κόσμος προσπάθησε να μας βοηθήσει, ήταν σημαντική η βοήθειά του προς εμάς, αλλά δεν τον ανταμείψαμε. Σήμερα παίξαμε καλά και δεν νικήσαμε, αλλά υπάρχουν και φορές που μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά να κερδίσεις".

Για τη μαζική άμυνα που έδειξε να μπλοκάρει τον ΠΑΣ, αναγκάζοντάς τον να πάει στις σέντρες: "Αρκετές φορές προσπαθήσαμε να παίξουμε από τον άξονα, αλλά ο αντίπαλος είχε καλή συσπείρωση και σωστά τη βγάζαμε στα πλάγια. Δεν έγιναν καλές σέντρες, γιατί ο αντίπαλος είχε 2 καλά στόπερ, αλλά ήταν και το γήπεδο δεν βοηθούσε".

Για το αν έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Βιντάλ: "Ο Βιντάλ με βάση το τι εισπράττω κάθε μέρα για το πόσο πρέπει να παίξει ο καθένας, μας δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να μάθει κάποια πράγματα ακόμα γι’ αυτήν τη θέση, πιστεύουμε πολύ σε αυτόν, ο χρόνος δουλεύει γι’ αυτόν".

Για την κατοχή μπάλας, αλλά τη μη δημιουργία φάσεων: "Καταρχάς κορόιδα δεν υπάρχουν κι εμείς είμαστε οι έξυπνοι. Όλοι οι προπονητές δουλεύουν για το καλύτερο για την ομάδα τους. Οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν πλέον διαφορετικά, κι αυτό μας δυσκολεύει περισσότερο.

Όμως είμαι ευχαριστημένος, γιατί πιστεύω ότι γίναμε δημιουργικοί. Ιδέες υπήρχαν και προϋποθέσεις για γκολ. Με αυτά τα δεδομένα πήγαμε καλά και με μια ομάδα που έμεινε πίσω καταφέραμε και κάναμε ευκαιρίες".

Για το ακυρωθέν γκολ του Γιάκου, που ήταν κανονικό: "Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να μιλήσω για τη διαιτησία".

Για το αν υπήρχε άγχος, λόγω της ευκαιρίας να βρεθεί μόνος 2ος ο ΠΑΣ: "Κάθε Κυριακή έχουμε άγχος, δεν είναι υπεύθυνος όποιος δεν έχει, αλλά μιλάμε για το δημιουργικό άγχος. Δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε, μακάρι όμως στο τέλος να καταφέρουμε να είμαστε στη 2η θέση".

Για τους απόντες Μπουκουβάλα και Ναδάλες: "Μάλλον θα είναι στη διάθεσή μας το Σάββατο με την Βέροια".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πέταξε" την ευκαιρία για 2η θέση ο ΠΑΣ, 0-0 με τον Λεβαδειακό
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ