ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Καθοριστικό το απίθανο γκολ του Πίτι"

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πετράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε ότι το γκολ του Πίτι, με το οποίο άνοιξε το σκορ η Λαμία, ήταν καθοριστικό για την έκβαση την αναμέτρησης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα (2-1) από τη Λαμία στο ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας με τον τεχνικό της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννη Πετράκη, να αποδίδει συγχαρητήρια στους "κυανόλευκους" για την παραμονή τους στη Super League Σουρωτή και να χαρακτηρίζει ως καθοριστικό το γκολ του Πίτι.

"Νομίζω ότι καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το γκολ που δεχτήκαμε στη λήξη του πρώτου μέρους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε αποτέλεσμα για να μείνει κατηγορία.

Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας στο πρώτο μέρος, δεν κινδυνεύσαμε και μέσα από την ικανότητα συγκεκριμένου παίκτη φάγαμε ένα απίθανο και ωραίο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος από στημένη φάση δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε όλη πίσω από τη μπάλα. Κάναμε ευκαιρίες και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Νομίζω και η Λαμία είχε μια δύο προϋποθέσεις για ευκαιρία. Πλέον το αφήνουμε πίσω και έχουμε το τελευταίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Λαμία που στην πρώτη της παρουσία στην πρώτη κατηγορία κατάφερε να παραμείνει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ