ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Κάναμε κατάθεση ψυχής"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, παρά τον αποκλεισμό απ' τον Πλατανιά στην παράταση, στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Ιωάννη Δελφάκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 10 παίκτες για περισσότερο από 50 λεπτά, αλλά τελικά γνώρισε τον αποκλεισμό με 2-1 απ' τους Χανιώτες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Ηπειρωτών εκθείασε την προσπάθεια των παικτών του, στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Ιωάννη Δελφάκη.

"Πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Η προσπάθεια που έκαναν σε πολύ αντίξοες συνθήκες, σε κακό αγωνιστικό χώρο, με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο διάστημα, ήταν σπουδαία. Η εικόνα μας δεν συμβαδίζει με το αποτέλεσμα σήμερα. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο από το 66’.

Μας αιφνιδίασε στα πρώτα λεπτά ο Πλατανιάς και πραγματικά θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μετά το 20λεπτο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έπαιξαν σήμερα και ορισμένα παιδιά που δεν είχαν ρυθμό. Ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτά να διαχειριστούν την κατάσταση, αλλά έκαναν κατάθεση ψυχής! Δυστυχώς δεν περάσαμε και είμαστε στενοχωρημένοι".

Για τη διαιτησία του Δελφάκη: "Δεν φώναξα στον διαιτητή. Του διαμαρτυρήθηκα ότι μας αδίκησε στη φάση του δεύτερου πέναλτι. Δεν κατάλαβα ποιος έδωσε το πέναλτι και αν ειπώθηκε κάτι απ’ έξω στον διαιτητή. Κάντε σχόλιο εσείς για τον διαιτητή, δεν ασχολούμαι όπως ξέρετε με αυτό το θέμα τα 3 χρόνια που είμαι στα Γιάννενα".

Για τους τραυματισμούς που είχαν Κοζορώνης, Σκόνδρας, Βιδάλ, Μιχαήλ: "Γι’ αυτό είπα ότι είμαι υπερήφανος, γιατί με αποβολή, τραυματισμούς και έλλειψη ρυθμού τα έδωσαν όλα. Είδατε κι εσείς και πρέπει να το αναδείξετε αυτό. Κι ο κόσμος ήταν συγκινητικός, τον ευχαριστούμε".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Από σήμερα κιόλας το μυαλό μας είναι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξεκουραστούμε για μερικές μέρες και να είμαστε έτοιμοι για το ματς αυτό".

Για το αν υπάρχει πρώτη εκτίμηση για τους τραυματίες: "Θα κάνουμε εκτίμηση από αύριο. Έπαιξαν και κάποια παιδιά που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο παιχνίδι. Δίκαια τους εμπιστεύομαι όλους, όπως αποδείχτηκε σήμερα".

Για τον Κοροβέση: "Πάντα είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε οτιδήποτε καινούργιο έρχεται. Είχαμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα, με βάση τα δεδομένα που είχαμε ήταν η καλύτερη περίπτωση. Θα δείτε στην πορεία αν θα πάρουμε κάποιον παίκτη ελεύθερο, δεν θέλω να πω κάτι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόκριση μέσω παράτασης για τον Πλατανιά, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ