ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Κακό κι άδικο αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα (1-2) από την ΑΕΛ και ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση θα κριθεί στη Λάρισα.

Με δύο γκολ του Μασούρα η ΑΕΛ, νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" και έχει πλέον προβάδισμα για να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ωστόσο εκτίμησε ότι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Λάρισας.

"Θεωρώ κακό, αλλά και άδικο το σημερινό αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του παιχνιδιού προηγηθήκαμε, σταθήκαμε τυχεροί αρχικά στο δοκάρι, αλλά είχαμε ευκαιρίες και πριν το γκολ το δικό μας. Προηγηθήκαμε και στην ουσία από μια δεύτερη μπάλα μετά από σέντρα στην περιοχή μας ήρθε το 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στην αντίπαλη ομάδα, λόγω της ιδιαιτερότητας του εκτός έδρας γκολ και επηρέασε τη δική μας ομάδα.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου πάλι σε μια σέντρα έβαλαν και δεύτερο γκολ. Τέτοιες σέντρες γίνονται πολλές σε κάθε ματς. Υπήρχε άγχος και νευρικότητα, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.

Δεν μας έκατσε καλά η ροή του παιχνιδιού σήμερα, αλλά έχουμε άλλο ένα ματς. Εκεί θα τελειώσει η πρόκριση, στο δεύτερο παιχνίδι", υποστήριξε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης πριν στη συνέχεια μιλήσει:

Για το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές: "Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό. Άλλωστε εγώ έχω σαν αρχή πρώτα να έρχονται οι παίκτες και να καταλαβαίνουν τι θέλουμε και μετά τους χρησιμοποιώ".

Για το αν ήταν μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα του ΠΑΣ: "Νομίζω ότι αυτό που έκανε δύσκολη τη δουλειά μας ήταν το 2ο γκολ, τέτοιες σέντρες γίνονται συχνά στην περιοχή, δεν καταλήγουν γκολ. Μας έφερε σε δύσκολη θέση αυτό το γκολ, γιατί η ΑΕΛ αμύνεται πολύ καλά, οπότε αμέσως γίνεται πολύ δύσκολη η δουλειά μας".

Για το γιατί η ομάδα του δεν επιλέγει να δημιουργεί: "Το να επιτίθεσαι σε οργανωμένη άμυνα είναι δύσκολο κι αυτό αφορά πολλές ομάδες της κατηγορίας. Σε αυτές τις συνθήκες για οποιαδήποτε ομάδα είναι δύσκολο όταν και οι 11 αντίπαλοι είναι πίσω από την μπάλα. Δεν ευνοείται το επιθετικό παιχνίδι από τις κλειστές άμυνες".

Για τον Αντελίνο Ιέ και τη μεταγραφή του: "Δεν είναι δικιά μου δουλειά, το γραφείο τύπου θα σας ενημερώσει. Αν θα προκύψει κάτι από το γραφεί τύπου θα το μάθετε"

Για το αν σκέφτεται ήδη κάποιο πλάνο για τη ρεβάνς: "Πολύ νωρίς να το πούμε τώρα, θα πάμε να πολεμήσουμε, το αν θα τα καταφέρουμε θα το δούμε. Όπως χάσαμε εδώ, μπορεί να κερδίσουμε εκεί. Δεν ήταν καλύτερη η ΑΕΛ σήμερα".

Για το πρόβλημα στο κέντρο άμυνας: "Δεν συμφωνώ ότι έφταιγε το κέντρο άμυνας, ξεκίνησαν από σέντρες τα δύο γκολ. Ήμασταν γεμάτοι στην περιοχή, αλλά η 2η μπάλα πήγε στα δικά τους πόδια και όχι στα δικά μας. Δεν συμφωνώ ότι δεχόμαστε από το κέντρο άμυνας τα γκολ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ