ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Η ήττα δεν ακυρώνει την προσπάθεια μας έως τώρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση της Βοιωτίας.

Ο Γιάννης Πετράκης ήταν αρκετά στεναχωρημένος από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Λεβαδειακό με 2-1 με τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει βέβαια πως καμία ήττα δεν ακυρώνει την προσπάθεια της ομάδας των Ιωαννίνων έως σήμερα.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ομάδα του δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερα καθώς δεν έδειξε ωριμότητα κόντρα σε μια ομάδα που έβγαλε περισσότερη ενέργεια.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έβγαλε πολύ ενέργεια, γιατί έπαιζε για να σωθεί. Αυτό είναι το ένα. Νομίζω όμως ότι η συνολική αποτίμηση του παιχνιδιού, η εικόνα μας, αλλά και η παρουσία που είχαμε σε όλο το παιχνίδι δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι σε σημεία που δεν δείξαμε ωριμότητα.

Και στα δύο ημίχρονα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ ή να κάνουμε κάποια ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά. Από την αρχή της σεζόν από τις 15 Ιουνίου τα παιδιά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια.

Μας στενοχωρεί ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που κάναμε από την αρχή της χρονιάς, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και αυτά. Προχωράμε, πάμε παρακάτω. Δεν μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω ό,τι έγινε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ