ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Φαβορί η Οντ, έχει τον πρώτο λόγο"

Πετράκης: "Φαβορί η Οντ, έχει τον πρώτο λόγο"
Πετράκης, Μιχαήλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φαβορί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Οντ, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι "η πρακτική προσέγγιση είναι πάντα διαφορετική". Μιχαήλ: "Δεν υπάρχει φόβος".

Το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έχει η Οντ Γκρένλαντ. Αυτό υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (13/7) ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μία μέρα πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (14/7, 21.00), στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: "Η συμμετοχή στο Europa League είναι ένα πάρα πολύ σπουδαίο γεγονός για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, για ολόκληρη την πόλη και την Ήπειρο και μεγάλη χαρά για μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημά της, έχει ρυθμό και είναι πιο έμπειρη στη διοργάνωση.

Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε αυτό που βλέπουμε καθημερινά. Είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση που παίζουμε με καλή ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πιστεύω ότι πολύ σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου, που όπως ξέρω θα γεμίσει το γήπεδο".

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά για ένα τέτοιο ματς:

"Πρέπει να ευχαριστηθούμε το ματς. Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα όταν είμαστε συγκεντρωμένοι".

Για το αν το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί στην πόλη μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα:

"Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχεία σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν θα παίξουμε για να παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος αλλά και να πάρουμε αποτέλεσμα".

Για το αν μπορεί να χρίσει φαβορί και αουτσάιντερ:

"Η Οντ είναι φαβορί. Είναι σε ροή πρωταθλήματος, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, πέρυσι έφτασε ένα βήμα από τους ομίλους, άρα έχει τον πρώτο λόγο. Αυτή είναι η θεωρητική προσέγγιση, όμως η πρακτική είναι πάντα διαφορετική. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μας".

Για το αν ο ΠΑΣ θα επιδιώξει νίκη με "καθαρό" σκορ από το πρώτο ματς:

"Μέλημά μας είναι μετά το τέλος των δύο παιχνιδιών να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε".

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του αυριανού ματς και αν υπολογίζει τους νεοαποκτηθέντες:

"Περίπου. Σε ό,τι αφορά τους νέους, ο μικρός (σ.σ. Ντόλοβακ) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, οι άλλοι τρεις θα δείξουν στην πράξη αν μπορούν".

Πετράκης: "Φαβορί η Οντ, έχει τον πρώτο λόγο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλέξης Μιχαήλ: "Δεν φοβόμαστε..."

" Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να στηρίξετε όλοι αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο το ευρωπαϊκό ματς, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων για να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον".

Για το πώς περιμένουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το ματς:

"Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή από το να ανεβάζει το επίπεδό του μέσα από ένα ευρωπαϊκό ματς. Είμαστε όλοι έτοιμοι γι' αυτό το ματς. Παίζουμε με μια καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για όλους, για εμάς, τους φιλάθλους μας και την πόλη".

Πετράκης: "Φαβορί η Οντ, έχει τον πρώτο λόγο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το αν πιστεύει ότι τα καλύτερα για την ομάδα έχουν έρθει ή αν πρέπει να περιμένει ο κόσμος περισσότερα πράγματα στο μέλλον:

"Νομίζω ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από άλλες ομάδες που είναι ψηλότερα από εμάς στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Αυτή η ομάδα κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα κάθε χρόνο και μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα στο μέλλον".

Για το αν τους φοβίζει κάτι ενόψει του αγώνα με την Οντ:

"Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Φοβάται μόνο όποιος δε δουλεύει και εμείς δουλεύουμε καθημερινά. Υπάρχει μια γλυκιά προσμονή και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη Nova το ΠΑΣ Γιάννινα - Οντ
Η λίστα του ΠΑΣ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια
Η ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ