ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια"

Πετράκης: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια"
Πετράκης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά τη λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά και συγκέντρωση ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης, κόντρα στον Πλατανιά, ζήτησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης.

"Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα αν δεν μπήκαν τα γκολ. Δεν βρίσκονται οι δύο ομάδες τυχαία ψηλά στη βαθμολογία. Στο ξεκίνημα ήταν εμφανές ότι μας επηρέασε η διακοπή, δεν είχαμε ρυθμό και πατήματα της αξίας μας, σε συνδυασμό ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα, μας δημιουργήθηκαν προβλήματα, από τα οποία θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά ο Παναιτωλικός και δεν θα ήταν εύκολο για μας.

Μετά το 30' βρήκαμε ρυθμό, είχαμε πολλές ευκαιρίες, βελτιώσαμε την τακτική μας σε σημεία που μας δημιουργούσε προβλήματα ο αντίπαλος. Στην επανάληψη δεν μας έκανε ευκαιρίες ο Παναιτωλικός, αντιθέτως εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά στην έδρα μας", δήλωσε ο τεχνικός των Ηπειρωτών.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ