ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Ελάτε όλοι στην Ξάνθη"

Πετράκης: "Ελάτε όλοι στην Ξάνθη"
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των Ιωαννίνων να βρεθεί στη Ξάνθη για να στηρίξει τους Ηπειρώτες στην αναμέτρηση με την τοπική ομάδα για την τελευταία αγωνιστική.

Κλίμα ευφορίας στα Ιωάννινα, μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Πλατανιά, με τον Γιάννη Πετράκη να ανάγει τη σημασία της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ξάνθη, για την τελευταία (30ή) αγωνιστική της Super League, καλώντας όποιον κάτοικο της μπάλας έχει τη δυνατότητα να μεταβεί στην ακριτική πόλη να το κάνει.

"Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που βοήθησε πολύ.

Η σημερινή νίκη έχει πολύ μεγάλη αξία γιατί βρισκόμασταν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που στο δεύτερο γύρο έπαιξε ένα από τα καλύτερα ποδόσφαιρα της κατηγορίας και ήταν στην ίδια θέση με μας αλλά και με πλεονέκτημα βαθμολογικό. Για να αποκτήσει αξία όμως η σημερινή νίκη πρέπει να κερδίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι.

Όποιος Γιαννιώτης μπορεί ας έρθει στην Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική γιατί η βοήθεια όλων μας είναι πολύ χρήσιμη και πολύ σπουδαία.

Άγχος υπάρχει πάντα στη δουλειά μας αλλά μέσα από αυτήν τη διαδικασία χειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Είδατε ότι οι παίκτες μου έβγαλαν σήμερα ψυχή και ήθελαν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Δε δίνω βάση στο ένστικτο. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο, θα δικαιωθούμε", είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε:

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά: "Άκυρη ερώτηση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Ξάνθης".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ