ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Πετράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε (2-0) από τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες, αλλά ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν πιο επικίνδυνη και έκανε καλύτερες ευκαιρίες σε σχέση με τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό: «Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, σπουδαία εικόνα απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα. Δυστυχώς δεν μας έδωσε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και την εικόνα, ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στάθηκε δίπλα μας.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή και παίξαμε για ένα ημίχρονο με δέκα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι, εμείς κάναμε καλύτερες ευκαιρίες και με δέκα παίκτες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο. Όμως μέσα από αυτό δεν προέκυπτε κάτι που να μας φέρει σε δύσκολη θέση.

Για όλα αυτά συγχαρητήρια στους παίκτες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι που πιστεύω ότι με βάση την προσπάθεια και την εικόνα θα έπρεπε να είχαμε πάρει. Στο μυαλό μας πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό, μας δίνει αυτοπεποίθηση ακόμη μεγαλύτερη, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και το μυαλό μας από σήμερα είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν ισορροπημένα τα πράγματα:

«Η αποβολή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει σπουδαία ποιότητα και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας για εμάς μεγαλώνει, αλλάζουν οι συσχετισμοί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τρεις καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ».

Για το αν η χαμένη ευκαιρία του Μαμπουλού η το λάθος στο πρώτο γκολ είναι το δεύτερο σημαντικό στο παιχνίδι: «Νομίζω αν έμπαινε το γκολ, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι και επειδή είναι πρώτο στη σειρά το θεωρώ πιο σπουδαίο. Η φάση που έγινε, κάποιοι θα την πλήρωναν, όπως και έγινε».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ