ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ στάθηκε και στις εντυπωσιακές αποκρούσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το βαθμό από τη Λάρισα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό της ομάδας των Ιωαννίνων να αποδίδει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση.

"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Παίζαμε με μια ομάδα που χρειαζόταν τους βαθμούς. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και με ποιότητα παικτών. Με βάση αυτά τα δεδομένα στην αφετηρία του παιχνιδιού, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για μας. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, είχε ενδιαφέρον, γιατί χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα. Νομίζω ότι στο τέλος θα μπορούσε και η μία και η άλλη ομάδα να νικήσει στο παιχνίδι.

Ως τελικό αποτέλεσμα, είναι δίκαιο. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μέσα στα όρια του fair-play. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια", υποστήριξε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει:

Για το κατά πόσο η ομάδα του αισθάνθηκε τυχερή: "Βεβαίως, γιατί ο Πασχαλάκης έκανε κάποιες αποκρούσεις εντυπωσιακές, αλλά είχαμε κι εμείς εξίσου καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο γκολ".

Για το 3-5-2 και τις πολλές ευκαιρίες που έβγαλε η ΑΕΛ στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ: "Είναι λογικό. Εμείς δώσαμε γήπεδο στην ΑΕΛ για να έχουμε ανοιχτούς χώρους μπροστά. Όταν δίνεις σε μια ομάδα γήπεδο και αυτή έχει πάρα πολλούς ψηλούς παίκτες κι επειδή ήρθαν πολλές μπάλες στην περιοχή μας από στημένα, απ’ αυτήν τη διαδικασία προέκυψαν τα περισσότερα προβλήματα.

Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δίνει και τη δυνατότητα να σε απειλήσει ο αντίπαλος με περιφερειακά σουτ. Μέσα από οργανωμένο παιχνίδι, μόνο σε μία αντεπίθεση από λάθος δικό μας έφυγε η Λάρισα. Πάντα κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις, αλλά θεωρώ ότι είχαμε καθαρές ευκαιρίες κι εμείς να πετύχουμε κι άλλο γκολ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ