ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεχτήκαμε δυο αστεία γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / Motion Team)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / Motion Team) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε τη συγκέντρωση που χρειαζόταν για να πάρει το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής ήθελε πιο πολύ τη νίκη από τον ΠΑΣ για αυτό και κατάφερε να πάρει το ματς με 2-1 σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον "Γηραιό".

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δέχτηκε δυο αστεία γκολ και δεν είχε τη συγκέντρωση που χρειαζόταν για ένα τέτοιο ματς δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Σήμερα το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Αυτή ήταν ο Ηρακλής. Η δική μου ομάδα επηρεάστηκεαπό το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για εμάς πριν από το παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν ήμασταν έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στη θέληση του Ηρακλή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα. Μέσα από αυτά τα λάθη μαθαίνουμε και πρέπει να συνεχίσουμε ναμαθαίνουμε.

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Θέλει συγκέντρωση, προσγείωση και να μην επηρεάζεσαι από τον περίγυρο και την ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί. Χρειαζόμαστε δουλειάπολύ σε αυτό.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι δεν έγινε ιδιαίτερα καλός αγώνας, δεν υπήρξαν φάσεις πολλές και πληρώσαμε τα λάθη μας. Δεχτήκαμε δύο αστεία γκολ. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την προσπάθεια και τη νίκη του και καλή συνέχεια".

PHOTO CREDITS: EUROKINISI

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ