ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν μίλησα ποτέ για πεντάδα"

Πετράκης: "Δεν μίλησα ποτέ για πεντάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, απέφυγε να μιλήσει για ενδεχόμενη είσοδο στα play-offs μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, αφήνοντας ανοιχτά το θέμα της παραμονής του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική της Super League με τον τεχνικό των Ηπειρωτών να αποφεύγει να μιλήσει για την ενδεχόμενη είσοδο της ομάδας του στα play-offs.

"Αντιμετωπίζαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που το δείχνει όλη η πορεία της από την αρχή πόσο καλή είναι. Αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας από την αφετηρία του. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, η εικόνα που είχαμε σε άμυνα και επίθεση δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα, θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δεν έγιναν καθαρές ευκαιρίες στο ματς. Ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις που παίξαμε εμείς με ρίσκο. Είχαμε όμως προϋποθέσεις, τις οποίες δεν τις μεταφράσαμε σε μια καλή πάσα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου, ο Πανιώνιος όμως ούτε καν προϋπόθεση για ευκαιρία δεν μας έκανε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν καλά οργανωμένοι σε όλους τους χώρους, συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα.

Δεν μίλησα ποτέ για πεντάδα εγώ προσωπικά και δεν χρειάζεται να μιλήσω ούτε τώρα, θέλω να έχουμε την ίδια ενέργεια ως το τέλος.

Οι αλλαγές δεν γίνονται απλά για να γίνονται, αλλά με βάση τις απαιτήσεις του ματς. Δεν χρειαζόμασταν κάτι γι' αυτό δεν τις κάναμε. Στο τέλος του παιχνιδιού λες μήπως κάποιος από τον πάγκο κάνει κάτι και πάρεις το αποτέλεσμα, γι' αυτό και έγιναν στο 90'. Δεν κινδυνεύαμε ως τότε, φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή και πηγαίναμε καλά.

Αφήνω να κάνετε εσείς την εκτίμηση για το ποιο σύστημα μας ταιριάζει καλύτερα. Εγώ κάνω τη σύνθεση. Εγώ το δείχνω με την επιλογή μου κάθε φορά. Και στην άμυνα και στην επίθεση είμαστε καλοί στο 3-5-2. Μόνο σήμερα δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες. Η λέξη απογοήτευση δεν υπάρχει στο λεξικό μας".

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΣ και την επόμενη σεζόν: "Κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα έχουμε 3 κρίσιμα ματς μπροστά μας, θα τα δούμε στο τέλος αυτά".

Photo credit: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ