ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν κινδυνεύσαμε από την Καλλονή"

Πετράκης: "Δεν κινδυνεύσαμε από την Καλλονή"
Πετράκης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 με την Καλλονή, δήλωσε πώς θα ήταν αδικία να μην κέρδιζε η ομάδα του και ανέφερε ακόμη πως δεν κινδύνευσε από τους Μυτιληνιούς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 με την Καλλονή στους "Ζωσιμάδες" για την 11η αγωνιστική της Super League, δήλωσε πώς θα ήταν αδικία να μην έπαιρνε η ομάδα του τους τρεις βαθμούς και ανέφερε ακόμη πως δεν κινδύνευσε από τους Μυτιληνιούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα, γιατί στα προηγούμενα δεν είχαμε εισπράξει ό,τι δικαιούμασταν. Όταν υπάρχει αυτή η αναγκαιότητα για νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα, όπως η Καλλονή, αλλά είναι με την πλάτη στον τοίχο, δημιουργεί άγχος στα παιδιά και μέσα στο παιχνίδι το έδειξαν κατά διαστήματα.

Αν κάνουμε την αποτίμηση του αγώνα, θα δούμε ότι δεν κινδυνεύσαμε από την Καλλονή. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μακρινό σουτ, που ήταν καλό σε εκτέλεση. Εμείς εκτός από τα δυο γκολ, είχαμε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες. Θα ήταν άδικο, με αυτήν την εικόνα που δείξαμε και η οποία κατά διαστήματα ήταν εντυπωσιακή, να μην είχαμε νίκη.

Κρατάω τη νίκη, την προσπάθεια των παιδιών και τη σπουδαιότητα των τριών βαθμών που κατακτήσαμε. Εύχομαι σήμερα να είναι η αρχή να βρούμε το δρόμο μας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ