ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν ήρθαμε στο γήπεδο, μείναμε στα Γιάννενα"

Πετράκης: "Δεν ήρθαμε στο γήπεδο, μείναμε στα Γιάννενα"

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εικόνα της ομάδας του στη "βαριά" ήττα με 3-0 απ' τη Βέροια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές του δεν... ήρθαν στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις του δεύτερου μισού της σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 απ' τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εικόνα των παικτών του, τονίζοντας χαρακτηριστά πως δεν... ήρθαν στο γήπεδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Πρέπει να πω ότι σήμερα δυστυχώς δεν ήρθαμε στο γήπεδο και μείναμε στα Γιάννενα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από ένα παιχνίδι όταν δεν θέλεις να κάνεις πράγματα, όταν δεν παίρνεις καμία προσωπική μονομαχία, καμία δεύτερη μπάλα, όταν κάνεις πολλά και εύκολα λάθη, ανεπίτρεπτα για την αξία και την ποιότητα των παικτών που έχουμε. Όλα αυτά σημαίνουν για μένα ότι ήρθαμε εδώ απλά για να παίξουμε. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα και τους παίκτες γιατί πιστεύω ότι η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά τα τελευταία χρόνια.

Για μένα όχι μόνο δεν επιτρέπεται, αλλά απαγορεύεται να συμβεί αυτό που συνέβη σήμερα εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή και όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και πράγματα που δεν τα περιμένουμε γιατί έχουμε να κάνουμε με το ανθρώπινο μυαλό. Μαθαίνουμε ακόμα μέσα από τα προβλήματα και αυτές τις εμφανίσεις. Αυτό φυσικά δεν ακυρώνει την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, αλλά ξαναλέω ότι από θέμα σεβασμού και αξιοπρέπειας για αυτό το σπουδαίο που έχει κάνει. Για αυτό απαγορεύεται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Για το ενδιαφέρον που είχε ο ΠΑΣ στο ματς: "Είναι κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα. Όμως το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι εδώ. Το δικό μας κίνητρο ήταν αυτό που σας είπα. Πάντα εύκολα κάτι το χαλάς και πολύ πιο δύσκολα".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24