ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: ''Ανώριμο να μιλάω για Ευρώπη''

Πετράκης: ''Ανώριμο να μιλάω για Ευρώπη''
Πετράκης INTIME SPORTS

Προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης μετά το σπουδαίο 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες.

Ο Κρητικός τεχνικός ανέφερε αρχικά: ''Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την οργάνωση και την πειθαρχία που έδειξαν. Πραγματοποίησαν σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Όμως αυτό το ματς τελείωσε και πλέον κοιτάμε το επόμενο. Θα είναι ένα καλό δείγμα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αν έχουμε συγκέντρωση και πειθαρχία και στα επόμενα παιχνίδια. Κοιτάμε βήμα- βήμα την κάθε αναμέτρηση. Αναφορικά με το παιχνίδι τακτικά το ματς το χειριστήκαμε καλά και φυσικά πήραμε την νίκη''.

Για το αν η ομάδα βλέπει Ευρώπη μετά από αυτό το αποτέλεσμα: ''Για μενα δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πάντα το επόμενο ματς. Αν χάσουμε στα επόμενα παιχνίδια, το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έχει νόημα. Είμαστε ακόμα στον α' γύρο, θα ήταν ανώριμο εκ μέρους μου να πω τέτοιο πράγμα''.

Για το αν τα καλά αποτελέσματα με Τρίπολη, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, πιστοποιούν την αλλαγή επιπέδου του ΠΑΣ: " Δεν έχει αλλάξει επίπεδο η ομάδα. Δεν σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε ψηλώσαμε ξαφνικά και γίναμε υπερομάδα. Είμαστε μια μικρομεσαία ομάδα. Μια κερδίζουμε, μια χάνουμε. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα από την μια μέρα στην άλλη. Δεν υπάρχει η πεντάδα. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολη''.

Για την αντίδραση του Μανιά στο γκολ: ' 'Είναι εξαιρετικό παιδί, το συναίσθημα βγήκε γιατί ήταν το πρώτο του γκολ και είχε άγχος. Δεν ήξερε ότι είναι αποβολή αυτό που έκανε, ήταν κακή στιγμή και μόνο''.

Για το επόμενο παιχνίδι με την πρώην του ομάδα, τον Εργοτέλη: ' 'Όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε σε αυτό για την νίκη. Υπάρχει συναίσθημα, καθώς εκεί δούλεψα αρκετά χρόνια. Ο καθένας όμως δουλεύει για την ομάδα του και τώρα είμαι προπονητής του ΠΑΣ''.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ