ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Άλλο παιχνίδι, αν δεν είχε ακυρωθεί το γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό, το οποίο θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα αν είχε μετρήσει κανονικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απ' τη Λιβαδειά για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ωστόσο, θα μπορούσε να πάρει και το "τρίποντο", αλλά στο 73' ακυρώθηκε γκολ του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου για επιθετικού φάουλ του Θέμη Τζημόπουλου στον Παύλο Μητρόπουλου.

Στη συγκεκριμένη φάση στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υποστηρίζοντας πως αν είχε μετρήσει κανονικά το γκολ, τότε θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ξέραμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε καλό φεγγάρι, έχει κάνει μια πολύ καλή και σπουδαία προσπάθεια. Είχαμε καλή τακτική προσέγγιση, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Ο αντίπαλος περισσότερο απείλησε από περιφερειακά σουτ. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και την αποτίμησή του, μας αδικεί το αποτέλεσμα.

Εάν μάλιστα αναλογιστούμε ότι μας ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια. Όταν δεν μπορείς να κερδίζεις κάποια ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες, είναι σημαντικό να μην το χάνεις".

Για το εάν αισιοδοξεί για περισσότερους βαθμούς από εδώ και εμπρός, τώρα που το πρόγραμμα "στρώνει", απάντησε: "Έχω ξαναπεί ότι πάντα σκεφτόμαστε θετικά. Η ίδια η πράξη έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλα τα ματς και να τα κοιτάμε ένα-ένα".

Τέλος, εάν κατάλαβε ποιος ακύρωσε το γκολ, είπε: "Δεν κατάλαβα εάν ακύρωσε το γκολ ο διαιτητής ή ο βοηθός".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ