ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να μη νομίζουμε ότι γίναμε Μπαρτσελόνα"

Πετράκης: "Να μη νομίζουμε ότι γίναμε Μπαρτσελόνα"
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε μετά την ήττα (2-1) από την Άλκμααρ πως οι Ολλανδοί ήταν καλύτερη ομάδα. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του και ευχαρίστηκε τον κόσμο.

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ύστερα από τη δεύτερη ήττα από την Άλκμααρ, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης δήλωσε: " Θέλω να πω πως ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και στα δύο ματς απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έκανε να μην αισθανθούμε ποτέ ότι παίζαμε εκτός. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας. Πρωτόγνωρο για εμάς. Ευχαριστούμε θερμά ξανά τον κόσμο μας".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Πετράκης δήλωσε: " Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους ευχαριστώ όπως και όλους τους Ηπειρώτες. Αυτή η εικόνα και η αξιοπρέπεια που δείξαμε να είναι η αρχή και να μας δώσει κίνητρο και ενέργεια για το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην Άλκμααρ".

Για το πόσο θα οφελήσει αυτή η προσπάθεια στο πρωτάθλημα: «Όλα τα πράγματα για εμένα, το πόσο τα αξιοποιείς ή όχι έχει να κάνει με το πώς τα διαχειρίζεσαι. Δείξαμε ότι σαν ομάδα μπορούμε και αυτό πρέπει να μπει σαν ένα επιπλέον κίνητρο και όχι να νομίζουμε ότι γίναμε η Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κάθε μέρα, να βάζουμε λιθαράκια. Είχαμε μια καλή και αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη».

Αν ήταν αδύναμη πλευρά του ΠΑΣ η αριστερή ή δυνατή η Άλκμααρ από δεξιά: «Τα δυο γκολ τα δεχθήκαμε σε συνθήκη που ήταν το δυνατό σημείο τουα αντιπάλου. Χάσαμε την μπάλα εύκολα και εκεί αναδείχθηκε η αξία του αντιπάλου».

Για το αν τον ανησυχεί το γεγονός του ότι ξεκίνησε νωρίς φέτος η σεζόν για τον ΠΑΣ: «Νομίζω όχι. Δεν ξέρω στην πορεία τι θα προκύψει, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε την κατάσταση που είμαστε».

Για την επιλογή του Κόντε στο βασικό σχήμα: «Η επιλογή για το πoιος θα παίξει έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Θεώρησα ότι η φιλοσοφία του συγκεκριμένου παίκτη ταίριαζε στο παιχνίδι».

Για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση: «Είμαστε σε διαδικασία να πάρουμε παίκτη επιθετικό και με αυτή την προσθήκη θα κλείσει το ρόστερ».

Για το αν θα κλειστεί κι άλλο φιλικό πέραν αυτού με τον Παναιτωλικό: «Είμαστε για να βρούμε αντίπαλο για τις 13 ή 14 του μήνα χωρίς να τα εχουμε καταφέρει».

Για την αλλαγή του Τζημόπουλου: «Ο Τζημόπουλος είχε κάποιο πρόβλημα στους προσαγωγούς και για αυτό αντικαταστάθηκε».

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ