ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Αδικούμε τους εαυτούς μας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης.

Στα λάθη των παικτών του που έδωσαν δυο εύκολα γκολ στον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ υποστήριξε πως με τα λάθη αυτά αδικούν τους εαυτούς τους καθώς τη Κυριακή δέχθηκαν δυο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

«Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που όσοι το είδαν το ευχαριστήθηκαν. Μπήκαν πολλά γκολ, το σκορ είχε διακύμανση. Αλλά αυτό αφορά τον κόσμο. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Απόλλων ήταν καλύτερος αλλά αντιδράσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Ισοφαριστήκαμε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να φάμε. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο το ελέγχαμε απόλυτα. Δεν θυμάμαι κάποια φάση του Απόλλωνα, ήμασταν καλοί αμυντικά και φαινόταν ότι εμείς είμαστε πιο κοντά στο γκολ

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού καταφέραμε με δύο λάθη να δεχθούμε δύο γκολ, που έκαναν την προσπάθειά μας δύσκολη. Μειώσαμε στο τέλος αλλά δεν ήταν αρκετό, το σημαντικό είναι ότι το πάλεψαν. Δεν έχω παράπονο για την προσπάθεια, αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν μπορούμε έτσι να ζητάμε παραπάνω πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ και για το γεγονός ότι δέχτηκε τέσσερα γκολ:
«Ο Απόλλων μέσα από συνεργασίες μας έκανε δύο φάσεις στο ξεκίνημα. Εκεί χρειάστηκε η άμυνά μας. Τα γκολ που προέκυψαν δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά αλλά με κακές στιγμές κάποιων παιδιών. Και αυτό, όμως, είναι στο ποδόσφαιρο, όλοι μας κάνουμε λάθη. Δεν γίνεται από μια στιγμή να βγάζουμε συμπεράσματα για τα παιδιά που έχουν κάνει τόσα πράγματα αυτά τα χρόνια».

Για το αν μετάνιωσε για τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα περασμένα ματς:
«Όχι, βέβαια, το αντίθετο. Όλα τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή ή ξεκίνησαν στο ματς, είχαν καλή συμπεριφορά».

Για τον Γαρουφαλιά και το γεγονός ότι δεν τον ξεκίνησε:
«Ο Ηρακλής έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα, είναι πολύ καλός αθλητής και ποδοσφαιριστής με καλό χαρακτήρα. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν παίκτη, δεν είναι ο Ηρακλής ο λόγος που χάσαμε σήμερα».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ