ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πέταξε για Άμστερνταμ η αποστολή του ΠΑΣ

Πέταξε για Άμστερνταμ η αποστολή του ΠΑΣ
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Ολλανδία και τον αγώνα με την Άλκμααρ οι παίκτες του ΠΑΣ. Πρόβλημα με τέσσερις παίκτες. Τελειώνει του Μπουκουβάλα.

Το μακρύ ταξίδι για την Ολλανδία ξεκίνησε για την ομάδα των Ιωαννίνων. Η αποστολή του ΠΑΣ ξεκίνησε για το αεροδρόμιο "Μακεδονία", απ όπου στη συνέχεια θα πετάξει για τον Άμστερνταμ.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την Πέμπτη (28/7) από τον ΟΤΕ, ενώ το Sport24.gr θα καλύψει ζωντανά τον ιστορικό αγώνα του "Άγιαξ" .

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Νικολιάς που θα παραμείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω σοβαρού προβλήματος στο γόνατο. Από εκεί και πέρα ενοχλήσεις ένιωσαν και οι Ακόστα, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, όμως θα βρεθούν στην πτήση για την Ολλανδία.

Οι δύο πρώτοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο τρίτος ανέβασε πυρετό. Ας δούμε τους εκλεκτούς του Γιάννη Πετράκη:

Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ακόστα, Δώνης, Κοζορώνης, Κόντε, Φερφελής, Μαμπουλού.

Τελειώνει του Μπουκουβάλα

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο 28άχρονος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του ΠΑΣ και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Το θέμα μοιάζει περισσότερο τυπικό λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής κατά της ΠΑΕ Ηρακλής. Τον παίκτη ήθελε πολύ ο Γιάννης Πετράκης που ήταν αρκετά χαρούμενος με την εξέλιξη και κάνοντας πλάκα, είπε στους δικούς του ανθρώπους πως του έφεραν τον "Ντάνι Άλβες".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ