ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πειράματα ενόψει της πρεμιέρας

Πειράματα ενόψει της πρεμιέρας

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα και της Τετάρτης με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει κάποιες δοκιμές στην απογευματινή τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ρίχνεται στη μάχη την Κυριακή υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης. Την Τετάρτη έγινε η τελευταία διπλή προπόνηση, καθώς από την Πέμπτη θα υπάρχουν μόνο απογευματινές.

Όσον αφορά στην απογευματινή προπόνηση, σε μεγάλο μέρος της οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι μεν έπαιζαν έξι εναντίον έξι και οι δε προπονούνταν στα τελειώματα φάσεων.

Την τελευταία μισή ώρα ο Γιάννης Πετράκης έβαλε τους παίκτες να παίξουν διπλό και τους χώρισε σε βασικούς και αναπληρωματικούς. Ποιο ήταν το πρώτο συμπέρασμα; Ότι ίσως έχουμε μία μικρή έκπληξη ενόψει της πρεμιέρας. Ο Κρητικός τεχνικός, άλλωστε, πρέπει να πάρει μία απόφαση για το ποιος θα παίξει αριστερά στην άμυνα τη στιγμή που φαίνεται ότι ο Αλέξης Μιχαήλ θα είναι στόπερ δίπλα στον Θέμη Τζημόπουλο ελλείψει του Θοδωρή Μπέριου.

Τέλος, ο Σταύρος Τσουκαλάς έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και οι πιθανότητες για να προλάβει το παιχνίδι είναι υπέρ του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Πετράκης μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε.

Πειράματα ενόψει της πρεμιέρας
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ