ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πασχαλάκης: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τιμητική ενδεχόμενη πρόταση από τον "Δικέφαλο".

Ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89.4"

"Είμαι στην Αθήνα κάνω διακοπές και παίρνω δυνάμεις για την επόμενη δύσκολη χρονιά. Έχω ακούσει και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι επαγγελματίας και αν προκύψει κάτι τον πρώτο λόγο θα έχει ο ΠΑΣ αφού το συμβόλαιό μου ισχύει μέχρι το 2018.

Θα είναι πολύ τιμητικό να έρθει μια τέτοια πρόταση από μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πρώτη φορά υπάρχει ενδιαφέρον. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που με εμπνέει, με μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θέλεις να δείξεις τι αξίζεις. Είναι η αύρα της Τούμπας, είναι κάτι μαγικό. Πήραμε τρεις βαθμούς και βγήκα και MVP εκείνης της αγωνιστικής.

Είχε γλυκόπικρη γεύση η χρονιά για τον ΠΑΣ. Δεν τελειώσαμε με τον τρόπο που θέλαμε, αν και κάναμε ιστορικά την καλύτερη χρονιά της ομάδας. Μείναμε πάρα πολύ νωρίς στην κατηγορία και μετά κυνηγήσαμε την πεντάδα κι ας μην τα καταφέραμε", υποστήριξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ