ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ, ο μόνος αήττητος!

ΠΑΣ, ο μόνος αήττητος!
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει και δεν έχει χάσει φέτος από καμία ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη οκτάδα της Superleague. Ούτε εκτός, ούτε εντός έδρας!

Η φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα είναι αξιοθαύμαστη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ηπείρου διατηρούνται στην πρώτη πεντάδα και με τέσσερις βαθμούς στα δύο επόμενα ματς θα τερματίσουν τουλάχιστον στην 5η θέση.

Την Κυριακή (27/4) οι Γιαννιώτες άντεξαν και στην Τούμπα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι ο ΠΑΣ δεν έχει χάσει από καμία ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη οκτάδα της Superleague.

Και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια το σύνολο του Γιάννη Πετράκη έχει φύγει αήττητο από το γήπεδο. Απομένει μονάχα το ματς του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό, για να ολοκληρωθεί το πολύ ωραίο στατιστικό που δημιουργήθηκε.

Θυμηθείτε τα παιχνίδια που έδωσαν οι Ηπειρώτες με το γκουπ των 8 πρώτων ομάδων:

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 3-0

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: 34η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρομητος 1-0

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 2-2

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-0

Με άλλα λόγια, στα 13 αυτά παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει εννέα ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Προσμετρήθηκαν οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει αυτές οι οκτώ ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια και η κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής: 1. Παναθηναϊκός 21, 2. ΠΑΣ Γιάννινα 20, 3. Ολυμπιακός 19, 4. Ατρόμητος 18, 5. Αστέρας Τρίπολης (έχει ένα ματς λιγότερο) - Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 15, 6. Ξάνθη (ένα ματς λιγότερο) 14.

Αν λοιπόν ο ΠΑΣ νικήσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική, θα στεφθεί... πρωταθλητής σε αυτό το άτυπο μίνι πρωτάθλημα! Και κάτι ακόμα. Ο ''Άγιαξ της Ηπείρου'' έχει έξι ήττες στο πρωτάθλημα και έρχεται δεύτερος στη σχετική λίστα με τις λιγότερες, πίσω από τον Ολυμπιακό που έχει τέσσερις.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ