ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Θα απαντήσουμε δια της νομικής οδού"

ΠΑΣ Γιάννινα: "Θα απαντήσουμε δια της νομικής οδού"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωση του τόνισε πως δεν θα μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με τη νοοτροπία του κ. Κούγια και πως δεν θα ανεχθούν τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σημειώνοντας ότι θα απαντήσει δια μέσω της νομικής οδού ενώ τόνισε πως δεν θα μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με τη νοοτροπία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ και τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθούν τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με έκπληξη και θυμό πληροφορηθήκαμε για μια ακόμα φορά, μετά το τέλος της 28ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, τις δυσφημιστικές και προκλητικές δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια κατά της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του προέδρους της, κ. Γεώργιου Χριστοβασίλη.

Παρά ταύτα, εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με την νοοτροπία αυτή του κ. Κούγια.

Ούτε όμως πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον μας και γι' αυτό δηλώνουμε ότι θα απαντήσουμε στον κ. Κούγια δια της νομικής οδού και μόνο, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ