ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ... για το όνειρο της πρόκρισης

ΠΑΣ... για το όνειρο της πρόκρισης
ΠΑΣ Ναδάλες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν το ιστορικό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ δείτε τις σκέψεις του Γιάννη Πετράκη για το αρχικό σχήμα.

Τελικά στις 20:00 (και όχι στις 21:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Άλκμααρ στο Περιστέρι με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις τις τελευταίες ημέρες, αφού πιστεύει πως με τα πολλά ψηλά κορμιά που διαθέτει η ομάδα του, μπορεί να κάνει τη ζημιά και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Πάμε να δούμε το πιθανό αρχικό σχήμα της ομάδας των Ιωαννίνων απέναντι στην Άλκμααρ:

Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Τριάδα στην άμυνα με Μπέριο, Τζημόπουλο και Μιχαήλ. Ναδάλες, Καρανίκας θα παίξουν αριστερά και δεξιά όλη την πλευρά. Ο Λίλα θα είναι κόφτης και μπροστά του θα βρεθούν οι Ακόστα, Κοζορώνης. Τέλος στην κορυφή θα αγωνιστούν Γιάκος και Φερφελής.

Δεν αποκλείεται βέβαια βασικός να ξεκινήσει ο Μαμπουλού, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Ολλανδία. Εκτός έμεινε ο Νικολιάς που θα αργήσει να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μαζί και ο κόσμος

Από τα Γιάννενα θα ταξιδέψουν αρκετά πούλμαν με φιλάθλους του ΠΑΣ που θα έχουν ως προορισμό το Περιστέρι. Στο γήπεδο θα βρεθούν και πολλοί που μένουν στην Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Έτσι, αναμένονται πάνω 1500 οπαδοί για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ