ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παραμένει εκτός ο Τσουκαλάς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παραμένει εκτός ο Τσουκαλάς στον ΠΑΣ Γιάννινα
Τσουκαλάς INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Τσουκαλάς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αν δεν πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής δύσκολα θα δώσει το παρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Πετράκη την Πέμπτη. Ο έμπειρος τεχνικός και η ομάδα του θα βρουν για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν στο διάβα τους το τριφύλλι και γνωρίζουν φυσικά πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι πράσινοι.

Ο Πετράκης έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες και ζήταγε να δει στο διπλό κάποια πράγματα που είχαν δουλέψει νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πετράκης έχει να κάνει με τον Τσουκαλά ο οποίος δεν έχει πάρει μέρος σε καμία προπόνηση αυτή την εβδομάδα και αν χάσει και αυτή της Παρασκευής τότε πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις ομαδικής τακτικής και τελειώματα φάσεων στο πρώτο του μισό συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια οι παίχτες του κ. Πετράκη επιδόθηκαν σε αγωνιστικό δίτερμα. Ο Σταύρος Τσουκαλάς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ