ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παντελίδης: "Εγώ είμαι υπεύθυνος"

Παντελίδης: "Εγώ είμαι υπεύθυνος"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης αναγνώρισε ότι η απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κατώτερη του αναμενόμενου στον αγώνα με τον Αιγινιακό. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Σάββας Παντελίδης, παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας του με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο ήταν πολύ κακή.

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη μετά το ματς:

" Όσον αφορά την εμφάνιση, κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. O κόσμος καλά κάνει και γκρινιάζει. Δεν ήταν αντάξια της ομάδας μας η εμφάνιση αυτή. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής που επιλέγει την ενδεκάδα. Θέλαμε να δούμε κάποια παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και η εμφάνιση προσωπικά για εμένα θεωρείται πολύ κακή. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και όσον αφορά τις επιλογές μου εύχομαι να δικαιωθώ την Κυριακή",ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Για το αν η ομάδα έχει κάνει κοιλιά:" Πριν 10 μέρες δεν εμφάνισε τέτοια δείγματα, προχθές για 70 λεπτά παίζαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο. Το σημερινό είναι καθαρά θέμα δικών μου επιλογών. Είχαμε και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και κόπωσης. Όπως αποδείχτηκε ήταν λάθος μου και οφείλω να το αναγνωρίσω".

Για τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης:" Γιατί είχε τόσο καλές αποδόσεις ο Τσουκαλάς σε όλα τα ματς ως τώρα; Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε επίπεδο τακτικής και σε κάποια σημεία προσπαθούμε και στο ψυχολογικό κομμάτι".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ