ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας"

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε ανακοίνωση της απαντά σε αυτή της ΑΕΛ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "το κοινωνικό της πρόσωπο μια ομάδα δεν το δείχνει με χάριν εντυπωσιασμού μηνύματα γραμμένα στη φανέλα της, αλλά με πράξεις ουσιαστικές".

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης επιτέθηκε στον Γιώργο Χριστοβασίλη και τον Βασίλη Γκαγκάτση, υποστηρίζοντας ότι ζήτησαν από το διαιτητή του ματς, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, να γραφεί στο φύλλο αγώνα το μήνυμα για τους νεκρούς της Μάνδρας στις φανέλες των "βυσσινί".

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η απάντηση, μέσω ανακοίνωσης, της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπου τονίζει πως "ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στην εντελώς απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το μόνο που θα αρκεστούμε να δηλώσουμε εν προκειμένω σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση, είναι πως το κοινωνικό της πρόσωπο μια ομάδα δεν το δείχνει με χάριν εντυπωσιασμού μηνύματα γραμμένα στη φανέλα της, αλλά με πράξεις ουσιαστικές όπως για παράδειγμα ενέργειες στις οποίες προέβησαν άλλες ΠΑΕ ως συμπαράσταση στους κατοίκους της Μάνδρας μετά τα όσα τραγικά υπέστησαν.

Ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ