ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στην διάθεση του Πετράκη

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στην διάθεση του Πετράκη
Βελλίδης INTIME SPORTS

Με τον Μάρκο Βελλίδη να είναι ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα από την Τρίτη ο Γιάννης Πετράκης έχει πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Ενσωματώθηκαν από την αρχή της εβδομάδας και σταδιακά οι Τσάβες, Στρούνα και Βελλίδης στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον διεθνή γκολκίπερ να είναι ο τελευταίος που μπήκε στο πρόγραμμα και πλέον ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι προπονήσεις του "Άγιαξ της Ηπείρου" συνεχίζονται χωρίς κάποιο πρόβλημα και αυτό είναι το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος σταδιακά ανεβάζει τους ρυθμούς ενώ το "χτίσιμο" της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

"Συνεχίστηκαν και σήμερα οι διπλές προπονήσεις για την ομάδα. Το πρωί το τεχνικό επιτελείο εστίασε στη δύναμη και την αερόβια προπόνηση ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιγνιώδεις αερόβιες ασκήσεις . Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Για αύριο είναι προγραμματισμένη μόνο απογευματινή προπόνηση στις 18:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ