ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οι διεθνείς του ΠΑΣ και η διάψευση για Κρητικό

Οι διεθνείς του ΠΑΣ και η διάψευση για Κρητικό
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή της για τον Τάσο Κρητικό η ΑΕΛ. Αιχμές στη διοίκησή της, αλλά και στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Τέσσερις οι διεθνείς της ομάδας της Ηπείρου.

Ο Τάσος Κρητικός αποδεσμεύτηκε προ ημερών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στην ΑΕΛ, η οποία στην ανακοίνωση της απόκτησης του 20χρονου μέσου ανέφερε μεταξύ άλλων: "Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο και του ζητήθηκε η ανανέωση για άλλα 3 χρόνια, αφού το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2016 κι επειδή αρνήθηκε την ανανέωση συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να λύσει το συμβόλαιο του".

Η ομάδα της Ηπείρου, ωστόσο, πήρε θέση για αυτό και διέψευσε όσα ισχυρίζονται οι "βυσσινί": " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράγουν κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσου Κρητικού. Ο ποδοσφαιριστής, ειδικά μετά την επιστροφή του διεθνή Andi Lila, δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή μας και μετά από δική του εισήγηση έγινε η συγκεκριμένη αποδέσμευση. Τα όσα χάριν εντυπωσιασμού γράφονται δεξιά και αριστερά είναι παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή μας".

Στο αγωνιστικό σκέλος, από την προπόνηση της Τετάρτης (2/9) απουσίαζαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι διεθνείς. Σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ανέφερε: "Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η πρωινή προπόνηση της ομάδας. Το πρόγραμμα ήταν εστιασμένο σε ασκήσεις δύναμης ενώ η απογευματινή προπόνηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις ειδικής αντοχής. Μοναδικοί απόντες οι τέσσερις διεθνείς οι οποίοι ήδη αναχώρησαν για τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Βελλίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους επίσημους αγώνες με Φινλανδία (04.09, Γήπεδο Καραϊσκάκη) και Ρουμανία (07.09, National Arena Βουκουρέστι). Ο Andraz Struna θα αγωνιστεί με την Εθνική Σλοβενίας κόντρα σε Ελβετία (05.09, Βασιλεία) και Εσθονία (08.09, Μάριμπορ).

Ο Θέμης Τζημόπουλος θα αγωνιστεί με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας κόντρα στη Μιανμάρ στις 07.09 (Thuwanna Stadium, Yangong). Τέλος ο Andi Lila κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Δανία (04.09) καθώς επίσης και για το εντός έδρας κόντρα στην Πορτογαλία (07.09)".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ