ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Μανιάς, ο Σέρβος και η επιπλέον μεταγραφή

Ο Μανιάς, ο Σέρβος και η επιπλέον μεταγραφή
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία διπλή μεταγραφή και να κλείσει επί της ουσίας τα κενά που είχε το ρόστερ του αφήνοντας ανοιχτό και το παράθυρο για άλλη μία προσθήκη.

Δύο ήταν οι μεταγραφές για τις οποίες πάλευε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον τελευταίο καιρό, όπως είχε αναφέρει και ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr. Όπως φαίνεται και τα δύο κενά θα έχουν κλείσει εντός των επόμενων ημερών.

Αρχικά για τη θέση του επιθετικού πρώτος στόχος από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου ήταν ο Μιχάλης Μανιάς, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Τα προβλήματα ήταν πολλά, ο παίκτης δεν έμενε ελεύθερος για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τις τελευταίες ώρες όλα δείχνουν πως ο 24χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ και μέρες και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων.

Παράλληλα, από την Παρασκευή είχαμε αναφέρει ότι οι Γιαννιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ. Όλα δείχνουν πως αυτός είναι ένας 25χρονος Σέρβος η μεταγραφή του οποίου ίσως ολοκληρωθεί και πιο γρήγορα από του Μανιά.

Οι ρόλοι κλειδιά και η μεταγραφή

Ποιοι είχαν ρόλο κλειδί στις δύο περιπτώσεις; Σε αυτή του Μανιά σημαντική είναι η συμβολή του Γιάννη Πετράκη έστω κι αν ο παίκτης δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Κρητικό προπονητή. Όσο για τον Σέρβο δεν είναι δύσκολο να πάει το μυαλό του καθενός στον Μπράνα Ίλιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, ο οποίος μάλιστα θα είναι και αρκετά οικονομικός.

Παρεμπιπτόντως, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά με τον Μανιά το κέρδος θα είναι διπλό για τους Γιαννιώτες, αφού ο 24χρονος Έλληνας δεν πιάνεται ως μεταγραφή. Έτσι ως τα τέλη Αυγούστου θα έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν μία τελευταία πινελιά στο ρόστερ της ομάδας...

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ