ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Χριστοβασίλης κάλυψε σε όλα τον Μιχαήλ

Ο Χριστοβασίλης κάλυψε σε όλα τον Μιχαήλ
Μιχαήλ INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα κρατάει στο δυναμικό της για τη νέα σεζόν και τον αρχηγό της, Αλέξη Μιχαήλ. Την Παρασκευή (2/5) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αναμονή για Ντάσιο, έμειναν οι βοηθοί του Γιάννη Πετράκη.

Ο αρχηγός μένει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί στην πρώτη συνάντηση της διοίκησης με τον Μιχαήλ να διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό, την Τετάρτη (20/5), ωστόσο, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης ανέβασε την προσφορά του και ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός καλύφθηκε σε όλα.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, την Παρασκευή (22/5) ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και θα είναι ο επόμενος που θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα των Ιωαννίνων. Τον ίδιο δρόμο έχουν χαράξει ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές Ναδάλες, Βελλίδης και Ακόστα.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα συμβεί με τον Γιώργο Ντάσιο. Σε περίπτωση που τελικά του γίνει πρόταση για παραμονή, ο ΠΑΣ θα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μία μεταγραφή άνω των 24 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί για δύο.

* Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου, με τον βοηθό προπονητή και υπεύθυνο υποδομών Γιώργο Γεωργουλόπουλο, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Χρήστο Τσελιόπουλο.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ