ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο τούρμπο Κόντε τρέχει με 9/9 στο 2018!

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Κόντε έφτασε τα εννέα γκολ σε εννέα παιχνίδια μέσα στο 2018! Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί είναι ένα από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα. Μετρά πια 17 τέρματα μέσα στη σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός είναι ό,τι πιο ποιοτικό διαθέτει η ομάδα της Ηπείρου και αυτό αποδεικνύεται διαρκώς στο γήπεδο. Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό έφτασε τα εννέα σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2018!

Τα 17 μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε 22 ματς, τα πέντε στα τελευταία τρία παιχνίδια! Ο Κόντε, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει σημειώσει δύο γκολ στο ίδιο ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, ΑΕΛ και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι ο 29χρονος στράικερ σε 30 αγώνες σημείωσε 14 γκολ.

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε μετά το προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ στη Θεσσαλία: "Είναι μια σπουδαία προσωπικότητα. Είναι πάρα πολύ ισορροπημένος, ξέρει τι θέλει. Είναι, αν όχι ο καλύτερος, ένα από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα...".

Μετά το δεύτερο γκολ που σημείωσε το Σάββατο (10/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του τον αγκάλιασε, θέλοντας να τον ευχαριστήσει και τον συγχαρεί για την προσπάθειά του...

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Πετράκης, Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ