ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βραβεύει τους οργανωμένους οπαδούς του

ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÖÇ (SUPERLEAGUE / 12ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ) 
(EUROKINISSI/REPORTER IMAGES)
ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει χωρίς νίκη εδώ και δύο μήνες και αποφάσισε να δώσει το βραβείο του MVP για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στους οργανωμένους του οπαδούς. Η αποστολή με ΑΕΛ.

Τελευταία φορά που νίκησε στη Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στις 18 Φεβρουαρίου, στο εκτός έδρας 3-0 επί του Πλατανιά. Έκτοτε μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η ομάδα της Ηπείρου, που έχει αποφασίσει να δίνει βραβείο MVP σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, για αυτό με τον Απόλλωνα (ήττα 0-1) θα το δώσει στους οργανωμένους οπαδούς της.

"Ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφού δεν έπαψαν να υποστηρίζουν την ομάδα ούτε λεπτό, παρά την πικρία τους για την κακή εμφάνιστη μας. Το βραβείο θα απονεμηθεί από ποδοσφαιριστές μας, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (δίπλα από την μπουτίκ του ΠΑΣ) και τιμής ένεκεν θα το παραδώσουμε στον Δημήτρη Βέλλη, ένα πιστό φίλο και οπαδό της ομάδας μας, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του" ανέφερε η ΠΑΕ.

Την Κυριακή (22/4, 19.00) ο αδιάφορος ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να παίξει με την ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες για την 28η αγωνιστική της Super League. Εκτός αποστολής είναι οι Σολτάνι, Περιστερίδης, Μπετρά και Αποστολόπουλος.

Η αποστολή: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τσικάρσκι, Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Νικολιάς, Χέλκβιστ, Γιάκος, Κόντε, Βιδάλ, Μπουκουβάλας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ