ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον Φερφέλη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον Φερφέλη
Φερφέλης

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τον Ιούνιο του 2018 θα είναι ο Δημήτρης Φερφέλης. Το who is who του 22χρονου στράικερ που ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα της Ηπείρου. Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Ηπειρωτών.

Ο Φερφέλης είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου 1993 και ξεκίνησε να αγωνίζεται από τις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης. Πανιώνιος και Ξάνθη τον δοκίμασαν το 2012, αλλά δεν τον κράτησαν στο δυναμικό τους. Επέστρεψε στη Γερμανία και έπαιξε στην Κόμπλεντζ (γ΄κατηγορία). Η ολλανδική Τσβόλε τον έκανε το περασμένο καλοκαίρι δικό της. Ο Φερφέλης είναι επιθετικός και έχει ύψος 1.90 εκατοστά.

Η ανακοίνωση: '' Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου έως τις 30/06/2018 με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φερφέλη.

Ο Δημήτρης Φερφέλης την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στην Κυπελλούχο Ολλανδίας PEC ZWOLLE και εδραιώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης. Αγωνίζεται σαν σέντερ φορ, έχει ύψος 1,93 και είναι γεννημένος στις 05/04/1993''.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους για το μέλλον μου, με διαρκή ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα αυτό το βήμα για την καριέρα μου.

Είμαι περήφανος για την βαριά φανέλα που θα φορέσω, υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν."

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ