ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ διαψεύδει για Ρόβα

Ο ΠΑΣ διαψεύδει για Ρόβα
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο μέσο Βασίλη Ρόβα. Η αποστολή της ομάδας της Ηπείρου επέστρεψε στη βάση της έπειτα από δύο εβδομάδες στο Καρπενήσι.

Δημοσίευματα ήθελαν τον ΠΑΣ να ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Ρόβα. Η ΠΑΕ, ωστόσο, βγήκε μπροστά και δίχως να κατονομάζει διέψευσε τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας. Για την... ιστορία, ο Ρόβας τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε έχει ως εξής: " Επέστρεψε η ομάδα στο προπονητικό κέντρο στο ΠΕΑΚΙ μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι. Παρά την κούραση δεν έλειπαν τα χαμόγελα και η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν καθώς πήραν διήμερη άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης.

Με την ευκαιρία η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να διαψεύσει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του αθηναϊκού αθλητικού τύπου περί ενδιαφέροντος για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δηλώνουμε ρητά ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει ενδιαφέρον από την ΠΑΕ και ξεκαθαρίζουμε ότι δε συμμετέχουμε σε παιχνίδια αυτού του τύπου".

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε αναζήτηση παίκτη που μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ - χαφ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ